divendres, 15 d’abril de 2016

Crònica esportiva

Com a exemple d'una crònica, us presentem la que va fer la Marina Boza sobre La Penya.“No et preguntis què pot fer l’equip per tu, pregunta’t el que tu pots fer per l’equip”.   -Magic Johnson-Un gran debut a la lliga interterritorial per part del Cadet B del Joventut. Les badalonines van fer una autèntica obra d’art que Lluïsos de Gràcia va ser incapaç d’enderrocar.
Com tota creació, van necessitar una base i aquesta va ser la defensa.
Cada rebot, cada tap, cada punt... van ser el pinzell i les pintures necessàries per convertir un llenç en blanc en un Miquel Àngel; per convertir onze jugadores en un equip.
Al final del 1r quart les de Badalona ja anaven amb avantatge (14-4). El marcador local va anar pujant com l’escuma, tant, que la diferència a la mitja part ja era de 21 punts (29-8).
Després del descans, les blaves van sortir endollades, però les verdinegres van parar-les a temps gràcies a la intensitat dels entrenadors, de les jugadores i de la grada. Va ser admirable i meravellós poder presenciar-ho.
El cansament del darrer temps va ser inevitable per a les de Gràcia, que només van aconseguir ficar 2 tirs de camp i 2 tirs lliures, però la Penya va anotar dos triples més i un dos més un amb el tir lliure inclòs, sentenciant el partit amb 37 punts de diferència (62-25).
El xiulet final va sonar i només mirant les cares se sabia que el quadre era un autèntic portent.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada